Gizlilik Politikası

Bu doküman, Dicle Caddesi 2052. Sokak No: 40 Beysukent, 06810 Çankaya / Ankara adresinde mukim Afrika Vakfı’nın http://www.afrikavakfi.org/ adresindeki resmi web sitesinin kullanılması esnasında web sitesine iletilen kişisel verileri tanımlamak, kullanımını tarif etmek, gizlilik esaslarını belirtmek amacıyla hazırlanmıştır. http://www.afrikavakfi.org/ adresini ziyaret eden ziyaretçi ve kullanıcılar işbu Gizlilik Politikası hükümlerini kabul etmiş sayılmaktadır.

Kişisel Bilgiler Nelerdir?

Kişisel bilgiler; ad soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgiyi kapsamaktadır.

Kredi Kartı, Bankamatik Kartı bilgileri gibi bağışa konu olan kişisel veriler Afrika Vakfı Web Sitesi ve veri tabanına kaydedilmemekte ve saklanmamaktadır.

Afrika Vakfı Kişisel Bilgileri Ne Amaçla ve Nasıl Kullanır?

Afrika Vakfı, ziyaretçi ve kullanıcıları doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamadan; verimlilik çalışmaları, tanıtım ve iletişim faaliyetleri için kişisel bilgilerle her türlü nicel çalışmayı gerçekleştirebilir.

Afrika Vakfı, ziyaretçi ve kullanıcıların http://www.afrikavakfi.org/ üzerinden ilettikleri kişisel bilgilerini, hiçbir koşulda üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır.

Kişisel Bilgilerin Saklanması

Afrika Vakfı, kişisel bilgileri kesinlikle gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Afrika Vakfı’nın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Afrika Vakfı’nın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.